Tjänster

FAN2018090Björks Rostfria AB erbjuder  projektering, design, tillverkning, leverans och montage inom två huvudområden: vattenrening och distribution av vatten och andra vätskor. Våra affärsområden kallas Water Membrane Systems® och Design and Prefabrication®.

Vi prefabricerar montagefärdiga enheter i rostfritt, syrafast stål. Transporterar i rätt tid och monterar med precision för högsta kvalitet och minsta möjliga driftavbrott ute på arbetsplatser.

Vi går i bräschen i vår marknad. Vår verkstad är högautomatiserad med plasmasvets för rundskarvning. Vi valsar och svetsar upp till 10 mm godstjocklek i rostfritt, syrafast stål. Vi låter kontinuerligt oberoende testföretag genomföra röntgenundersökningar av våra arbeten för att kvalitetssäkra våra utleveranser.

Vi kan hjälpa dig med hela kedjan från planering och projektering till driftsättning. Vi kan också gå in och göra specifika delar av ett projekt.
Våra beställare är landsting, kommuner, VA-bolag, samfälligheter och industriföretag.

Vi är ledande i Sverige på att utveckla, bygga och leverera membranfilteranläggningar för en mängd olika tillämpningar inom dricksvattenberedning, avlopps- och industrivattenrening.

Vi har också ett antal driftklara membranfilteranläggningar att hyra ut.

Kontakta oss för mer information.